Tue. Apr 23rd, 2024

Monissa juhlissa tulee tanssittua paljon ja juhlittua sydämen kyllyydestä tanssilattian pyörteissä. Tanssilattialla on helpompi pyörähdellä ja tavoitella juhlien tanssikuninkuutta jos jalassa ovat tanssimiseen hyvin soveltuvat kengät. Juhlakenkien ostaminen on monelle parasta shoppailua, joten seuraavan kerran kun menet kauppaan, kannattavat silmät iskä tanssilattialle sopiviin kenkiin.  Tanssikenkiin sijoittaminen on hyvä vaihtoehto, jos käyt paljon juhlissa ja pidät tanssimisesta. Tavalliset korkokengät eivät välttämättä ole paras vaihto tanssilattialle, joten tanssimista varten kenkien malliin ja mukavuuteen kannattaa todellakin panostaa. Ei ole mitään ikävämpää kuin jalkoja hiertävät tanssikengät tilanteessa, joissa tanssilattialla pyörisi mieluusti pidempäänkin.

 

  1. Tanssikengät tekevät tanssimisesta mukavampaa. Tanssikengät ovat ensisijaisesti sellaiset kengät, jotka tekevät tanssimisesta mukavampaa ja vasta toissijaisesti niiden tarkoitus on näyttää hyvältä. Kenkiä ei tarvitse ostaa erikseen tanssiliikkeestä, vaan tavallisesta kenkäkaupastakin saa tanssimiseen soveltuvia kenkiä. Myyjältä kannattaa kysyä apua tanssimiseen soveltuvien kenkien valinnassa. Yleisesti ottaen tanssimiseen sopivat kengät, jotka tukevat kantapäätä ja päkiää ja joissa on maltillinen kapea korko. Stilettikorkokengät kannattaa siis unohtaa heti kättelyssä, sillä ne eivät tue jalkoja ja saavat lopulta selän kipeäksi. Stilettikorot sopivat paremmin juhliin, joissa tanssiminen ei ole juhlien keskiössä.

 

  1. Tanssikengät sopivat kaikille. Esimerkiksi latinalaistyyliset tanssikengät ovat todella mukavat jalassa ja näyttävät seksikkäiltä juhlavaan mekkoon tai hameeseen yhdistettynä. Tämän tyyliset tanssikengät ovat erityisen näyttävät glitterimateriaalissa ja satiinikankaassa. Lattarikorkojen lisäksi suljettukärkiset avokasmalliset korkokengät toimivat tanssilattialla hyvin ja näyttävät tyylikkäiltä. Kiilakorkokengät ovat trendikäs ja mukava vaihtoehto tanssilattialle, jos tiedossa on paljon tanssimista. Kirkkaanpunaiset, pinkit, mustat ja samppanjan väriset kengät näyttävät kaikista tyylikkäimmiltä. Monissa tanssikengissä on myös paljon koristeita kuten koristekiviä, pitsiä tai sulkia, jotka tekevät kengistä näyttävät ja naiselliset.

 

  1. Nahkaiset tanssikengät ovat pitkäaikainen sijoitus. Tällä hetkellä kaupoista löytyy paljon paksukorkoisia kenkiä, joissa on maltillinen korko. Tanssikengiksi kannattaa valita nahkaiset kengät jos aitoihin nahkakenkiin on varaa, sillä ne kestävät käyttöä ja aikaa. Lisäksi nahkaiset kengät näyttävät hyvältä yhdistettynä lyhyeen juhlamekkoon. Cocktail mekko ja mustat tanssikengät näyttävät tyrmääviltä yhdessä. Kengät ovat monessa asussa keskipiste, johon kannattaa kiinnittää huomiota. Kengät kertovat paljon kantajastaan, joten jos pidät tanssimisesta, anna sen myös näkyä reilusti tyylissäsi. Vanhan ajan Hollywood elokuvissa monilla tähdillä oli monia kohtauksia tanssilattialla, joten vanhoista leffoista löytyy paljon inspiraatiota siihen, miten tanssikenkiä voi yhdistää juhlavaatteisiin.

 

  1. Tanssikengät voivat olla juhlien kakkoskengät. Jos rakastat stilettikorkokenkiä tai sandaaleita, kannattaa juhliin ottaa vaihtokengiksi tanssikengät, joilla on mukavampi tanssia. Etenkin häissä ja ystävien kesken järjestetyissä bileilloissa tanssilattialla voi kulua tunteja, joten on tärkeätä, että kengät tukevat. Huonot kengät eivät ainoastaan tuhoa jalkoja, vaan saavat myös lantionseudun ja selän kipeäksi. Jos siis toiveenasi on viettää riehakas ilta tanssilattialla ilman selkäkipuja, kannattaa tanssikenkiin panostaa.

 

  1. Tanssikengät tuovat rakkauden tanssia kohtaan esiin myös muille juhlavieraille. Monet tanssikengät myös poikkeavat tyyliltään paljon tavallisista korkokengistä, joten jos pidät persoonallisemmasta tyylistä ja veressäsi virtaa kuumat rytmit, ovat tanssikengät täydelliset sinulle. Juhlatyylissä saa irrotella enemmän kuin arjessa, joten tilaisuudesta kannattaa ottaa kaikki irti. Tanssijan lookista inspiroituneelle latinalaiset korot ovat unelmien täyttymys.

 

Jos et vieläkään ole varma sopivatko tanssikengät juhlatyyliisi, uskalla ainakin kokeilemaan niitä, sillä niissä tanssiminen on jaloille hyväksi. Tanssimiseen sopivia kenkiä löytyy monissa eri tyyleissä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat tanssikengät kaikkia juhlia varten.

 

 

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *