Sat. Apr 20th, 2024

Trenger du inspirasjon før neste fest? La deg inspirere av kjendisene

Er det en ting kjendisene kan, er det å velge det rette antrekket for den perfekte festen. De vet at tusenvis, om ikke millioner, av øyne er rettet mot dem der de står i blitzregnet. Så hvert eneste antrekk er resultatet av stylister og kjendiser som setter sammen det perfekte antrekket. Resultatet er fantastisk, eller i noen tilfeller, spektakulært dårlig.

Bilder av kjendisene på den røde løperen, på vei inn til en privat fest eller på vei inn på et utested, dette kan være inspirasjonen for ditt neste festantrekk. Fotografene fanger blinkskudd av kjendisene og bildene dukker opp i blader over hele verden. Bruk dem for å la deg inspirere før din neste fest. Vi har sett på tre stiler her.

Kort og elegant

Flere kjendiser, inkluderte vakre Jennifer Aniston, går for korte cocktail kjoler. Dette er perfekt for å vise frem lange, elegante bein i høye hæler.  Jennifer Aniston, Jenner Kardasihan og andre er flinke til å bruke metalliske farger og stoffer. Ofte velger de å kombinere kort skjørt med en langermet topp.

Velger du metalliske stoffer i bronse, gull eller sort, tåler kjolen å stå alene. Bruk enkelt tilbehør slik som en enkel veske i samme farge og diskre øredobber. Ønsker du å ha store øredobber, velg øredobber som matcher kjolen.

Formelt og sexy

Ønsker du en festkjole som er sexy, uten å skape de store bølgene, se mot Meghan Markle. Grevinnen har valgt en mer dempet stil etter å ha blitt medlem av den britiske kongefamilien, men har ikke helt mistet den sexy stilen hun var kjent for.

 

Hun går gjerne i lange kjoler, med en interessant splitt som er akkurat høy nok til å være interessant uten å bli vulgær. Å dekke til skuldrene har lenge vært noe de kongelige er opptatt av, grevinnen velger da gjerne å dekke til bare den ene skulderen. En slik asymmetrisk utringing er blitt svært populær blant de yngre kongelige og damer over hele verden. Blikket trekkes mot utringningen, men du viser ikke for stor kløft.

 

Bukse er inn

 

Selv kjendiser kan bli lei av å gå i festkjoler på hver eneste fest. Chrissy Teigen, Victoria Beckham og andre kjendiser er ikke redd for å bruke en elegant bukse kombinert med en flott topp på fest. Et viktig tips er å matche med farge, men lek med materialer. Kombiner en glatt bukse med en strikket topp. Husk belte i livet for å få den perfekte silhuetten.

 

Hva kan vi lære av kjendisene?

 

Bruk kjendisene som en inspirasjonskilde og få samme stilen på et mindre budsjett. Ofte blir designerne som masseproduserer klær for folk flest inspirert av kjendisene. Resultatet er at lignende antrekk blir tilgjengelig til en pris som folk flest kan leve med.

 

Et fellestrekk ved velkledde kjendiser er at antrekket er satt sammen med omhu. Vesken passer perfekt til kjolen, øredobbene tar opp fargespillet i vesken og skoene fullfører det hele. Dette er noe vi alle kan få til og da vil vi løfte ethvert antrekk, uansett prislapp.

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *